LUND Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med cz

LUND Copenhagen Marguerit armbånd i forgyldt sølv med hvid emalje og cz. Dette elegante armbånd måler 17-19 cm alt efter hvilken af de to øskner man anvender. Det hvide emaljerede armbånd er smykket med fire margueritter mål Ø 7,5 mm og tre cz-sten mellem dem. Dette smukke armbånd er det perfekte valg til ethvert tilfælde og vil give dig et professionelt udseende.

LUND Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med cz
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 5713864081638
Varenummer (SKU): 1030500606620337 Kategori:

LUND Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med cz

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med LUND Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med cz bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

LUND Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med cz er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller LUND Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med cz får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber LUND Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med cz online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager LUND Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med cz uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx LUND Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med cz. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864081638