ByBiehl Just Love armbånd i forgyldt

Få et smukt og klassisk udseende med dette Just Love armbånd fra ByBiehl. Armbåndet er 19 cm langt og har små, søde hjerter fordelt ud på det. Hjerterne måler 6 x 5 mm og er forgyldte for et unikt og charmerende look. Vælg dette armbånd som et stilfuldt statement eller som en gave til dem, du holder af.

DKK kr. 895,00
ByBiehl Just Love armbånd i forgyldt
5
DKK kr. 895,00
Bybiehl - Heart armbånd - Forgyldt
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ByBiehlEAN: 5712187103720 Varenummer (SKU): 1030501542725972 Kategori:

ByBiehl Just Love armbånd i forgyldt

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med ByBiehl Just Love armbånd i forgyldt bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

ByBiehl Just Love armbånd i forgyldt er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller ByBiehl Just Love armbånd i forgyldt får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber ByBiehl Just Love armbånd i forgyldt online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager ByBiehl Just Love armbånd i forgyldt uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx ByBiehl Just Love armbånd i forgyldt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5712187103720