Bybiehl Scarlett forgyldt armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade

Slå øjnene op for Bybiehl Scarlett’s forgyldt armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade. Dette smukke og feminine armbånd er fremstillet af 14 karat guldbelagt rhodineret sterling sølv, og er smykket med små fine hvide perler, pink jade, røde og grønne agater. Med en længde på 19,5 cm, er det muligt at korte armbåndet helt ind til 15,5 cm. Dette punge armbånd vil være et vidunderligt supplement til enhver outfit og et must-have til enhver kvindes smykkeskrin.

DKK kr. 745,00
Bybiehl Scarlett forgyldt armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade
5
DKK kr. 745,00
Scarlett Bracelet Colors GP
4
DKK kr. 745,00
Bybiehl - Scarlett armbånd colors - Forgyldt
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ByBiehlEAN: 5712187234004 Varenummer (SKU): 1030500557494781 Kategori:

Bybiehl Scarlett forgyldt armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bybiehl Scarlett forgyldt armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Bybiehl Scarlett forgyldt armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Bybiehl Scarlett forgyldt armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Bybiehl Scarlett forgyldt armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bybiehl Scarlett forgyldt armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Bybiehl Scarlett forgyldt armbånd med perler, rød agat, grøn agat og pink jade. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

ByBiehl

EAN

5712187234004