Lund Copenhagen Marguerit og hjerte armbånd i forgyldt med 7,5 mm blomst

Kompletér dit look med det elegante Armbånd fra Lund Copenhagen. Det forgyldte sølvarmbånd har et feminint mønster, som består af to matte hjerter og en hvid marguerit i midten. Armbåndet måler 7,5 mm i bredden og 16-18-19 cm i længden, alt efter hvilken øsken der anvendes. Det smukke armbånd er et must-have til enhver lejlighed og kan kombineres med andet smykker for et mere personligt look. Gør din stil komplet med dette søde Lund Copenhagen Marguerit og hjerte armbånd i forgyldt sølv.

Lund Copenhagen Marguerit og hjerte armbånd i forgyldt med 7,5 mm blomst
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 5713864079659
Varenummer (SKU): 1030500358222454 Kategori:

Lund Copenhagen Marguerit og hjerte armbånd i forgyldt med 7,5 mm blomst

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen Marguerit og hjerte armbånd i forgyldt med 7,5 mm blomst bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Lund Copenhagen Marguerit og hjerte armbånd i forgyldt med 7,5 mm blomst er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Lund Copenhagen Marguerit og hjerte armbånd i forgyldt med 7,5 mm blomst får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Lund Copenhagen Marguerit og hjerte armbånd i forgyldt med 7,5 mm blomst online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Lund Copenhagen Marguerit og hjerte armbånd i forgyldt med 7,5 mm blomst uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Lund Copenhagen Marguerit og hjerte armbånd i forgyldt med 7,5 mm blomst. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864079659