Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551K i sølv

Giv et uforglemmeligt smykke som en gave til dig selv eller en du holder af med det smukke Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551K i sølv. Dette armbånd er specialdesignet med et utal af kugler i forskellige størrelser der er godt fordelt rundt på lænken. Det findes i tre forskellige størrelser: S: 16 mm, M: 18 mm, L: 21 mm. Bær det smukke armbånd alene eller kombiner det med andre smykker for et stilfuldt look. Dette Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd er lavet af sterling sølv, og er et smukt og unikt smykke du vil have glæde af i mange år frem.

Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551K i sølv
5
Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd - 20001206 20001206000M Sølv Medium
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen
EAN: 5713275232643
Varenummer (SKU): 1030500049426992 Kategori:

Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551K i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551K i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551K i sølv er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551K i sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551K i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551K i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd 551K i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713275232643