Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd i guld

Med dette Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd i guld bliver du klædt af med stil. Det flotte design er skabt med 18 karat rødguld og kugler i forskellige størrelser. Den ene kugle har en silicone-slider, der gør det muligt at justere længden til præcis håndledet. Dette smukke armbånd tilfører et strejf af sofistikeret luksus til enhver outfit.

Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd i guld
5
Georg Jensen Moonlight Grapes armbånd - 10015253
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen
EAN: 5713275069034
Varenummer (SKU): 1030500381986806 Kategori:

Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd i guld

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd i guld bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd i guld er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd i guld får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd i guld online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd i guld uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Georg Jensen Moonlight Grapes Armbånd i guld. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Georg Jensen

EAN

5713275069034