Georg Jensen Reflect Slim Link 652A armbånd i sølv og 18 kt guld

Enestående armbånd fra Georg Jensens Reflect kollektion. Dette slanke armlæn er fremstillet af sterling sølv, der er kombineret med 3 led i 18 karat guld. Det bløde design gør dette armbånd ekstra flot og det er let at justere størrelsen. På det bredeste sted, måler den 4,4 mm. Det er et armbånd med et unikt udseende, der vil pynte ethvert outfit. Et fantastisk valg for dem, der elsker smykker med et eksklusivt look.

DKK kr. 5.975,00
Georg Jensen Reflect Slim Link 652A armbånd i sølv og 18 kt guld
5
DKK kr. 5.975,00
Georg Jensen Reflect armbånd - 20001182 Guld/Sølv Medium
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg JensenEAN: 5713275231653 Varenummer (SKU): 1030500049426163 Kategori:

Georg Jensen Reflect Slim Link 652A armbånd i sølv og 18 kt guld

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen Reflect Slim Link 652A armbånd i sølv og 18 kt guld bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Georg Jensen Reflect Slim Link 652A armbånd i sølv og 18 kt guld er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Georg Jensen Reflect Slim Link 652A armbånd i sølv og 18 kt guld får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Georg Jensen Reflect Slim Link 652A armbånd i sølv og 18 kt guld online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Georg Jensen Reflect Slim Link 652A armbånd i sølv og 18 kt guld uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Georg Jensen Reflect Slim Link 652A armbånd i sølv og 18 kt guld. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713275231653