Lund Copenhagen sølv Marguerit Armbånd 2×5 mm

Lund Copenhagen Sølv Marguerit Armbånd 2×5 mm giver et elegant og stilfuldt look. Dette smukke armbånd har et panserkæde design og en lille aflang plade, som er dekoreret med to hvide margueriter på hver side. Hver marguerit er 5 mm i diameter. Armbåndet kan justeres fra 16-19 cm og vil give et smukt udseende til ethvert outfit. Dette smukke armbånd fra Lund Copenhagen er det perfekte valg for enhver, der ønsker at tilføje et touch af elegance til deres look.

Lund Copenhagen sølv Marguerit Armbånd 2x5 mm
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 1207800353469
Varenummer (SKU): 1030500553899414 Kategori:

Lund Copenhagen sølv Marguerit Armbånd 2×5 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen sølv Marguerit Armbånd 2×5 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Lund Copenhagen sølv Marguerit Armbånd 2×5 mm er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Lund Copenhagen sølv Marguerit Armbånd 2×5 mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Lund Copenhagen sølv Marguerit Armbånd 2×5 mm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Lund Copenhagen sølv Marguerit Armbånd 2×5 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Lund Copenhagen sølv Marguerit Armbånd 2×5 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

1207800353469