Guldsmed ø “B” Armbånd i sølv

Guldsmed ø B Armbånd i sølv er et unikt håndlavet smykke. Det er lavet af sterling sølv og måler ca. 17 cm. Armbåndet har en enkel ankerkæde med 7 pinde, som giver det et stilfuldt og moderne look. Det kan bruges alene for et elegant udtryk, eller sammen med andre smykker for at skabe et mere interessant og spændende udtryk. Dette sølv armbånd vil helt sikkert tilføje en skøn elegance til enhver outfit.

Guldsmed ø "B" Armbånd i sølv
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Guldsmed Ø
EAN: 1207800191993
Varenummer (SKU): 1030500193450571 Kategori:

Guldsmed ø “B” Armbånd i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Guldsmed ø “B” Armbånd i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Guldsmed ø “B” Armbånd i sølv er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Guldsmed ø “B” Armbånd i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Guldsmed ø “B” Armbånd i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Guldsmed ø “B” Armbånd i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Guldsmed ø “B” Armbånd i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Guldsmed Ø

EAN

1207800191993