Jane Kønig Bruised Heart armbånd i forgyldt

Jane Kønig Bruised Heart armbånd er et eksklusivt smykke designet af Jane Kønig. Armbåndet er udført i 18 karat forgyldt sterlingsølv og har et hjertevedhæng på 9×10 mm. Justerbar kæde gør armbåndet justerbart og passer dermed til alle. Størrelse medium er op til 17,5 cm. Dette armbånd er et smukt, enkelt og tidløst design som vil passe til enhver lejlighed. Dette armbånd er det perfekte symbol på kærlighed og troskab.

DKK kr. 378,00
kr. 425,00
Jane Kønig Bruised Heart Armbånd 18 kt. Forgyldt Sølv BHB-SS23-G - Woman - 925 sterling silver
4.5
DKK kr. 425,00
Jane Kønig - Bruised Heart Bracelet - Armbånd - Gold - Medium
DKK kr. 425,00
Jane Kønig Bruised Heart armbånd i forgyldt
5
DKK kr. 425,00
Jane Kønig - Bruised Heart armbånd - forgyldt
4.5
DKK kr. 425,00
Jane Kønig - Bruised Heart Armbånd
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Jane KønigEAN: 5715180218064 Varenummer (SKU): 1030502059360267 Kategori:

Jane Kønig Bruised Heart armbånd i forgyldt

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Jane Kønig Bruised Heart armbånd i forgyldt bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Jane Kønig Bruised Heart armbånd i forgyldt er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Jane Kønig Bruised Heart armbånd i forgyldt får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Jane Kønig Bruised Heart armbånd i forgyldt online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Jane Kønig Bruised Heart armbånd i forgyldt uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Jane Kønig Bruised Heart armbånd i forgyldt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5715180218064