Lund Copenhagen Dagmarkors armbånd i forgyldt, 17-19 cm

Nyd det klassiske og forgyldte Dagmarkors fra Lund Copenhagen. Korset er 16×13 mm og har et elegant og klassisk look. Det kommer som et armbånd, der måler 17-19 cm. På forsiden ses Kristus hængende på korset, mens der på bagsiden er Kristus i midten med Jomfru Maria til højre og St. Johannes Døberen til venstre. Dette smukke armbånd vil gøre ethvert outfits mere stilfuldt og sofistikeret.

Lund Copenhagen Dagmarkors armbånd i forgyldt, 17-19 cm
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 5713864081997
Varenummer (SKU): 1030500725831234 Kategori:

Lund Copenhagen Dagmarkors armbånd i forgyldt, 17-19 cm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen Dagmarkors armbånd i forgyldt, 17-19 cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Lund Copenhagen Dagmarkors armbånd i forgyldt, 17-19 cm er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Lund Copenhagen Dagmarkors armbånd i forgyldt, 17-19 cm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Lund Copenhagen Dagmarkors armbånd i forgyldt, 17-19 cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Lund Copenhagen Dagmarkors armbånd i forgyldt, 17-19 cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Lund Copenhagen Dagmarkors armbånd i forgyldt, 17-19 cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864081997