Lund Dagmarkors forgyldte ørestikker

Få et smukt og stilfuldt look med disse forgyldte dagmarkors ørestikker fra Lund Copenhagen. De måler 9×8 mm og viser Kristus hængende på korset. Ørestikkerne er lavet af høj kvalitet forgyldt sterling sølv, som giver dem et klassisk og tidløst look. Gå aldrig ned på stil med disse sofistikerede ørestikker og nyd et smukt look, som varer ved.

Lund Dagmarkors forgyldte ørestikker
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 5713864086046
Varenummer (SKU): 1030501162043723 Kategori:

Lund Dagmarkors forgyldte ørestikker

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Lund Dagmarkors forgyldte ørestikker bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Lund Dagmarkors forgyldte ørestikker er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Lund Dagmarkors forgyldte ørestikker får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Lund Dagmarkors forgyldte ørestikker online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Lund Dagmarkors forgyldte ørestikker uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Lund Dagmarkors forgyldte ørestikker. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864086046