Lund Dagmarkors Fadervor 8 kt.

Klassisk og smukt dagmarkør-vedhæng i 8 karat rødguld fra Lund, måler 25×22 mm. På fronten ses Kristus hængende på korset, mens teksten “Fader Vor” er indgraveret på bagsiden. Et elegant smykke, der er ideel til enhver lejlighed. En klassisk og stilfuld gave, som vil bringe glæde til mange år frem. Lund’s Dagmarkør Fadervor 8 kt. er den perfekte måde at fejre livet på.

Lund Dagmarkors Fadervor 8 kt.
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 5713864086268
Varenummer (SKU): 1030501300117356 Kategori:

Lund Dagmarkors Fadervor 8 kt.

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Lund Dagmarkors Fadervor 8 kt. bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Lund Dagmarkors Fadervor 8 kt. er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Lund Dagmarkors Fadervor 8 kt. får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Lund Dagmarkors Fadervor 8 kt. online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Lund Dagmarkors Fadervor 8 kt. uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Lund Dagmarkors Fadervor 8 kt.. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864086268