Lund Copenhagen forgyldte ørehænger med dagmarkors

Små fine ørehænger fra Lund Copenhagen. Disse ørehænger er udført i forgyldt sterlingsølv og er udsmykket med en dagmarkors. Dagmarkorset måler 10 mm i længden og 8 mm i bredden og giver ørehængerne et unikt og elegant look. Disse ørehænger er perfekte til at komplementere enhver garderobe og vil være et dekorativt tillæg til enhver outfits. Disse ørehænger er et must-have i enhver moderigtig samling.

Lund Copenhagen forgyldte ørehænger med dagmarkors
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 5713864087340
Varenummer (SKU): 1030501203973450 Kategori:

Lund Copenhagen forgyldte ørehænger med dagmarkors

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen forgyldte ørehænger med dagmarkors bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Lund Copenhagen forgyldte ørehænger med dagmarkors er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Lund Copenhagen forgyldte ørehænger med dagmarkors får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Lund Copenhagen forgyldte ørehænger med dagmarkors online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Lund Copenhagen forgyldte ørehænger med dagmarkors uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Lund Copenhagen forgyldte ørehænger med dagmarkors. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713864087340