Lund Copenhagen forgyldt marguerit armbånd med blade

Kke armbånd består af hvide margueritter på Ø 7,5 og Ø 5 mm med små blade imellem. Dette forgyldte armbånd med blade er 18 cm, og det kan kortes ind til 16 cm, så det passer perfekt til enhver håndled. Dette armbånd er udført i høj kvalitet, så det vil holde i mange år. Det er det perfekte valg til enhver lejlighed, og det vil klæde enhver person. Dette luksuriøse armbånd fra Lund Copenhagen vil være et flot og elegant supplement til alle garderober.

Lund Copenhagen forgyldt marguerit armbånd med blade
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 1207800413019
Varenummer (SKU): 1030501764965481 Kategori:

Lund Copenhagen forgyldt marguerit armbånd med blade

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen forgyldt marguerit armbånd med blade bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Lund Copenhagen forgyldt marguerit armbånd med blade er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Lund Copenhagen forgyldt marguerit armbånd med blade får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Lund Copenhagen forgyldt marguerit armbånd med blade online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Lund Copenhagen forgyldt marguerit armbånd med blade uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Lund Copenhagen forgyldt marguerit armbånd med blade. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

1207800413019