Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje med 5 margueritter

Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje og 5 margueritter er det perfekte smykke til enhver lejlighed. Det elegante armbånd er forgyldt med hvid emalje og har 5 margueritter fordelt på armbåndet i tre små på Ø 5 mm og to store på Ø 7,5 mm. Dette smukke og feminine armbånd vil komplimentere enhver garderobe og er et must-have til enhver kvinde. Det gør det muligt at skabe et unikt og personligt look, der vil få alle til at bemærke dit stilfulde udseende.

DKK kr. 1.220,00
kr. 1.525,00
Lund Copenhagen - Marguerit armbånd 7.5mm+5mm 9 - Forgyldt sølv - 90117519-M
DKK kr. 1.525,00
Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje med 5 margueritter
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund CopenhagenEAN: 5713864046729 Varenummer (SKU): 1030501812161600 Kategori:

Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje med 5 margueritter

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje med 5 margueritter bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje med 5 margueritter er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje med 5 margueritter får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje med 5 margueritter online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje med 5 margueritter uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Lund Copenhagen Marguerit Armbånd i forgyldt med hvid emalje med 5 margueritter. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864046729