Tilbud

Lund Copenhagen marguerit forgyldt armbånd med mønt

13 mm, forgyldt med smukke margueritter på. Armbåndet er justerbart i længden fra 17-18-19 cm og er det perfekte valg for alle, der ønsker et elegant og stilfuldt tilbehør. Dette armbånd er det perfekte valg, om det skal bruges til hverdagsbrug eller til en aftenudflugt. Det vil uden tvivl være et flot og stilfuldt tilbehør, der vil tiltrække opmærksomhed.

DKK kr. 796,00
kr. 995,00
Lund Copenhagen Marguerit Armbånd Med Mønt 13Mm 24Kt Forgyldt Hvid Emalje - Forgyldt|emajle Armbånd - 17 + 3 cm - 9015050-M
DKK kr. 995,00
Lund Copenhagen marguerit forgyldt armbånd med mønt
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund CopenhagenEAN: 5713864086558 Varenummer (SKU): 1030501764958947 Kategori:

Lund Copenhagen marguerit forgyldt armbånd med mønt

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Lund Copenhagen marguerit forgyldt armbånd med mønt bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Lund Copenhagen marguerit forgyldt armbånd med mønt er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Lund Copenhagen marguerit forgyldt armbånd med mønt får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Lund Copenhagen marguerit forgyldt armbånd med mønt online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Lund Copenhagen marguerit forgyldt armbånd med mønt uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Lund Copenhagen marguerit forgyldt armbånd med mønt. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864086558