LUND Marguerit forgyldt armbånd med marguerit og cubic zirkoner

Et smukt Lund Marguerit forgyldt armbånd med marguerit og cubic zirkoner. Armbåndet er smykket med 24 kt. guldbelagt sølv og er designet med en stor hvid marguerit blomst på Ø 7 mm og fem mindre blomster på Ø 5 mm. I fire af blomsterne sidder funklende cubic zirkoner i midten. Armbåndet er 17-19 cm lang og er skabt til det moderne, professionelle look. Det er et smukt og ædelt smykke, der vil være en stolt tilføjelse til enhver garderobe.

LUND Marguerit forgyldt armbånd med marguerit og cubic zirkoner
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lund Copenhagen
EAN: 5713864084080
Varenummer (SKU): 1030501976359092 Kategori:

LUND Marguerit forgyldt armbånd med marguerit og cubic zirkoner

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med LUND Marguerit forgyldt armbånd med marguerit og cubic zirkoner bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

LUND Marguerit forgyldt armbånd med marguerit og cubic zirkoner er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber LUND Marguerit forgyldt armbånd med marguerit og cubic zirkoner får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller LUND Marguerit forgyldt armbånd med marguerit og cubic zirkoner online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får LUND Marguerit forgyldt armbånd med marguerit og cubic zirkoner uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx LUND Marguerit forgyldt armbånd med marguerit og cubic zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Lund Copenhagen

EAN

5713864084080