Mads Z Folding drop sølv armbånd

Smukt og elegant sølv armbånd fra Mads Z. Dette armbånd er en del af den flotte elegante Folding Drop Serie. Armbåndet har en længde på 20 cm og kan kortes ind til 18 cm, hvilket gør det perfekt til enhver begivenhed. Det høje kvalitetsmateriale sikrer, at du får en æstetisk og holdbar løsning. Dette armbånd vil helt sikkert være den perfekte tilføjelse til din samling af smykker.

DKK kr. 1.375,00
Mads Z Folding drop sølv armbånd
5
DKK kr. 1.375,00
Mads Z Folding Drop armbånd - 2150100
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Mads ZEAN: 5713169069973 Varenummer (SKU): 1030500046562718 Kategori:

Mads Z Folding drop sølv armbånd

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Mads Z Folding drop sølv armbånd bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Mads Z Folding drop sølv armbånd er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Mads Z Folding drop sølv armbånd får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Mads Z Folding drop sølv armbånd online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Mads Z Folding drop sølv armbånd uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Mads Z Folding drop sølv armbånd. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Mads Z

EAN

5713169069973