Mads Z Open Ellipse sølv armbånd

Oplev Mads Z Open Ellipse sølv armbånd – et smukt og elegant armbånd skabt til at fremhæve din unikke stil. Armbåndet består af 9 smukt sammensatte led, der er fæstnet sammen med et låse-led, der giver armlænken et elegant look. Denne sølvarmbånd måler 20 cm og er designet af Mads Z Silver Label kollektionen. Oplev den professionelle danske kvalitet og føl dig sikker og elegant med dette smukke armlænke.

Mads Z Open Ellipse sølv armbånd
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Mads Z
EAN: 5713169068761
Varenummer (SKU): 1030500046561761 Kategori:

Mads Z Open Ellipse sølv armbånd

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Mads Z Open Ellipse sølv armbånd bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Mads Z Open Ellipse sølv armbånd er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Mads Z Open Ellipse sølv armbånd får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Mads Z Open Ellipse sølv armbånd online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Mads Z Open Ellipse sølv armbånd uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Mads Z Open Ellipse sølv armbånd. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Mads Z

EAN

5713169068761