Mads Z STUDIO forgyldt armbånd med plade

Dette smukke Mads Z STUDIO forgyldte armbånd med plade er et fint valg til ethvert outfit. Det guldbelagte armbånd måler 16 cm og kan forlænges til 19 cm. Det er udført i rustfrit stål og fremstår med en glat overflade. Uanset om du leder efter noget til at pryde dit håndled eller du ønsker at skabe en personlig gave, så er dette smukke armbånd det perfekte valg. Giv et fint forgyldt armbånd fra Mads Z som en unik gave til nogen du holder af.

DKK kr. 395,00
Mads Z STUDIO forgyldt armbånd med plade
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Studio ZEAN: 5713169058991 Varenummer (SKU): 1030501392057293 Kategori:

Mads Z STUDIO forgyldt armbånd med plade

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Mads Z STUDIO forgyldt armbånd med plade bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Mads Z STUDIO forgyldt armbånd med plade er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Mads Z STUDIO forgyldt armbånd med plade får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Mads Z STUDIO forgyldt armbånd med plade online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Mads Z STUDIO forgyldt armbånd med plade uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Mads Z STUDIO forgyldt armbånd med plade. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Mads Z

EAN

5713169058991