Mads Z Winelink sølv armbånd

Flaunt dit stilfulde look med det smukke Mads Z Winelink-armbånd. Det er designet med kraftige ovale bølgeled og fremstillet i sterling sølv. Armbåndet er 19 cm og vil være det perfekte supplement til enhver garderobe. Enkelt og elegant, dette armbånd vil gøre enhver stil åbenlyst og støtte din unikke mode.

DKK kr. 1.975,00
Mads Z Winelink sølv armbånd
5
DKK kr. 1.975,00
Mads Z Silver Label - Winelink armbånd - Sølv
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Mads ZEAN: 5713169027300 Varenummer (SKU): 1030500046561668 Kategori:

Mads Z Winelink sølv armbånd

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Mads Z Winelink sølv armbånd bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Mads Z Winelink sølv armbånd er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Mads Z Winelink sølv armbånd får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Mads Z Winelink sølv armbånd online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Mads Z Winelink sølv armbånd uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Mads Z Winelink sølv armbånd. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Mads Z

EAN

5713169027300