Ole Lynggaard Armlænke Love kraftig satineret 18 karat – 7 led rødguld og 3 led rosaguld – 20 cm

Det smukke Ole Lynggaard Love kraftig armlænke er lavet af satineret 18 karat rødguld og rosaguld, og har 7 led rødguld og 3 led rosaguld i en længde af 20 cm. Fjederåbningen gør det let at komme i og ud af armbåndet. Dette elegante armlænke er en luksuriøs og smuk tilføjelse til ethvert outfit, og er det perfekte smykke til dig, der ønsker at udtrykke kærlighed og romantik. Dette smukke armlænke fra Ole Lynggaard er et must-have til enhver kvinde, der ønsker at skabe et unikt look.

DKK kr. 97.900,00
Ole Lynggaard Armlænke Love kraftig satineret 18 karat - 7 led rødguld og 3 led rosaguld - 20 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ole LynggaardEAN: 5705844389599 Varenummer (SKU): 1030501120906109 Kategori:

Ole Lynggaard Armlænke Love kraftig satineret 18 karat – 7 led rødguld og 3 led rosaguld – 20 cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Ole Lynggaard Armlænke Love kraftig satineret 18 karat – 7 led rødguld og 3 led rosaguld – 20 cm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Ole Lynggaard Armlænke Love kraftig satineret 18 karat – 7 led rødguld og 3 led rosaguld – 20 cm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Ole Lynggaard Armlænke Love kraftig satineret 18 karat – 7 led rødguld og 3 led rosaguld – 20 cm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Ole Lynggaard Armlænke Love kraftig satineret 18 karat – 7 led rødguld og 3 led rosaguld – 20 cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Ole Lynggaard Armlænke Love kraftig satineret 18 karat – 7 led rødguld og 3 led rosaguld – 20 cm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Ole Lynggaard Armlænke Love kraftig satineret 18 karat – 7 led rødguld og 3 led rosaguld – 20 cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Ole Lynggaard

EAN

5705844389599