Siersbøl Banan & Perle armbånd 14 kt guld, 18+2 cm

Dette smukke Siersbøl Banan & Perle armbånd har været fremstillet i 14 karat rødguld, og er forsynet med hvide ferskvands perler. Armbåndet er 18 cm langt, og har yderligere 2 cm ekstra kæde for ekstra komfort. Det er et smukt og stilfuldt armbånd til enhver anledning. Det direkte design vil give enhver garderobe et luksuriøst touch.

DKK kr. 1.195,00
Siersbøl Banan & Perle armbånd sølv, 16,5+2 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008248398 Varenummer (SKU): 1030502065486827 Kategori:

Siersbøl Banan & Perle armbånd 14 kt guld, 18+2 cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl Banan & Perle armbånd 14 kt guld, 18+2 cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl Banan & Perle armbånd 14 kt guld, 18+2 cm er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl Banan & Perle armbånd 14 kt guld, 18+2 cm får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl Banan & Perle armbånd 14 kt guld, 18+2 cm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl Banan & Perle armbånd 14 kt guld, 18+2 cm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Siersbøl Banan & Perle armbånd 14 kt guld, 18+2 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008248398