Georg Jensen Reflect Slim Link 1647A armbånd i 18 kt guld

Flot og dekorativt armbånd fra Georg Jensens Reflect-kollektion. Dette armbånd er håndlavet i 18 kt guld og har et elegant design. Det smalle link design består af bløde led, og låsen er godt skjult i det ene led. Armbåndet måler på det bredeste sted 5 mm. Et must-have for alle der ønsker et unikt og stilfuldt armbånd.

Georg Jensen Reflect Slim Link 1647A armbånd i 18 kt guld
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen
EAN: 5713275236474
Varenummer (SKU): 1030500049427191 Kategori:

Georg Jensen Reflect Slim Link 1647A armbånd i 18 kt guld

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen Reflect Slim Link 1647A armbånd i 18 kt guld bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Georg Jensen Reflect Slim Link 1647A armbånd i 18 kt guld er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Georg Jensen Reflect Slim Link 1647A armbånd i 18 kt guld får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Georg Jensen Reflect Slim Link 1647A armbånd i 18 kt guld online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Georg Jensen Reflect Slim Link 1647A armbånd i 18 kt guld uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Georg Jensen Reflect Slim Link 1647A armbånd i 18 kt guld. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713275236474