Tilbud

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – R

Giv din halskæde personlighed og betydning med et bogstavvedhæng fra Siersbøl. Det smukke bogstavvedhæng er lavet i 14 karat guld og har en blank overflade, der reflekterer lyset smukt. Vælg dit personlige bogstav og bær det som et symbol på noget, du er stolt af eller betyder meget for dig. Det stilrene design gør det den perfekte tilføjelse til enhver samling og er perfekt at bære som en del af din daglige stil. Uanset hvilken bogstavvedhæng du vælger, har den alle en professionel finish og skaber et personligt og smukt udtryk.

DKK kr. 625,00
kr. 695,00
Siersbøl - Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld - R
5
DKK kr. 695,00
Nordahl Andersen Bogstav R Vedhæng i 14 Karat Guld
3
DKK kr. 695,00
Bogstav R 14 Karat Guld Vedhæng fra Nordahl Andersen
5
DKK kr. 695,00
Bogstav R 14 Karat Guld Vedhæng fra Nordahl Andersen
4.5
DKK kr. 695,00
kr. 695,00
Nordahl Andersen Bogstav R 14 Karat Guld Vedhæng fra Nordahl Andersen
DKK kr. 695,00
kr. 695,00
Nordahl Andersen Bogstav R Vedhæng i 14 Karat Guld
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008434135 Varenummer (SKU): 6942300175627266 Kategori:

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – R

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – R bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – R er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – R får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – R online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – R uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – R. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008434135