Studio Z Tennis armbånd i sølv med cubic zirkoner

Grib fat i denne flotte tennisarmbånd fra Studio Z i rhodineret sterling sølv. Armbåndet er smykket med smukke klare cubic zirkoner der går hele vejen rundt. Armbåndet er 21 cm, men kan justeres ned til 16 cm, så du kan finde den helt rigtige pasform til dit håndled. Dette eksklusive armbånd er det perfekte tilbehør til enhver festlig anledning!

Studio Z Tennis armbånd i sølv med cubic zirkoner
5
Avilé Jewelry Tennis Armbånd Sølv DI020-S - Woman - 925 sterling silver
Avilé Jewelry Tennis Armbånd Sølv 7157098 - Dame - 925 sterling silver
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Studio Z
EAN: 5713169028659
Varenummer (SKU): 1030500061702394 Kategori:

Studio Z Tennis armbånd i sølv med cubic zirkoner

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Studio Z Tennis armbånd i sølv med cubic zirkoner bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Studio Z Tennis armbånd i sølv med cubic zirkoner er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Studio Z Tennis armbånd i sølv med cubic zirkoner får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Studio Z Tennis armbånd i sølv med cubic zirkoner online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Studio Z Tennis armbånd i sølv med cubic zirkoner uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Studio Z Tennis armbånd i sølv med cubic zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713169028659