HULTQUIST Pastel Pearl armbånd

Dette elegante forgyldte armbånd fra det danske brand HULTQUIST er den perfekte måde at føre dit outfit sammen på. Armbåndet er lavet af 18 karat forgyldt sterlingsølv og er pyntet med smukke pastelfarvede ferskvandsperler. Dette moderne og stilfulde armbånd måler 16 cm + 3 cm flex, og sætter et flot og stilrent præg på ethvert outfit. Dette armbånd fra HULTQUIST er både elegant og et must-have for enhver fashionista.

Hultquist Pastel Pearl Bracelet ml: 16 cm + 3 cm flex. - Perlearmbånd hos Magasin
4
HULTQUIST Pastel Pearl armbånd
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hultquist
EAN: 5713395162363
Varenummer (SKU): 1030501827246597 Kategori:

HULTQUIST Pastel Pearl armbånd

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med HULTQUIST Pastel Pearl armbånd bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

HULTQUIST Pastel Pearl armbånd er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber HULTQUIST Pastel Pearl armbånd får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller HULTQUIST Pastel Pearl armbånd online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager HULTQUIST Pastel Pearl armbånd uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx HULTQUIST Pastel Pearl armbånd. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713395162363