Mads Z 8 kt guld Anker armbånd

Smukt guld Anker armbånd fra Mads Z. Dette 8 karat guld armbånd er en del af Mads Z Gold Label kollektionen og kan justeres fra 17 til 19 cm. Giv dit look det ekstra touch med dette stilfulde armbånd fra Mads Z.

DKK kr. 2.175,00
Mads Z 8 kt guld Anker armbånd
5
DKK kr. 2.175,00
Mads Z 8kt armbånd - 8350591
5
DKK kr. 2.175,00
Mads Z Armbånd 8 kt. Gold 8350591
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Studio ZEAN: 5713169077862 Varenummer (SKU): 1030501431195028 Kategori:

Mads Z 8 kt guld Anker armbånd

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Mads Z 8 kt guld Anker armbånd bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Mads Z 8 kt guld Anker armbånd er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Mads Z 8 kt guld Anker armbånd får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Mads Z 8 kt guld Anker armbånd online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Mads Z 8 kt guld Anker armbånd uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Mads Z 8 kt guld Anker armbånd. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713169077862