Siersbøl Pind & Perle armbånd 8 kt. 18+2cm

Tag et kig på det smukke Siersbøl Pind & Perle armbånd, der er fremstillet af 8 karat rødguld med blanke led og hvide ferskvandsperler. Armbåndet måler 18 cm med en ekstra kæde på 2 cm, så det er perfekt til kvinder med alle størrelser af håndled. Dette elegante armbånd vil være et glimrende supplement til enhver garderobe og er et unikt, stilfuldt valg, der vil glæde og imponere. Tag et kig på dette armbånd i dag og find dit nye yndlingsstykke.

DKK kr. 6.995,00
Siersbøl Pind & Perle armbånd 8 kt. 18+2cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008248442 Varenummer (SKU): 1030502065489003 Kategori:

Siersbøl Pind & Perle armbånd 8 kt. 18+2cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl Pind & Perle armbånd 8 kt. 18+2cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl Pind & Perle armbånd 8 kt. 18+2cm er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl Pind & Perle armbånd 8 kt. 18+2cm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl Pind & Perle armbånd 8 kt. 18+2cm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl Pind & Perle armbånd 8 kt. 18+2cm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl Pind & Perle armbånd 8 kt. 18+2cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008248442