Studio Z Cobra slideben armbånd i sølv

Pift dit look op med det slidstærke Cobra slideben armbånd fra Studio Z. Armbåndet er fremstillet i blank sterling sølv og kan justeres i længden fra 16-18,5 cm, så det passer perfekt til dig. Dette sølv armbånd er et perfekt valg til at komplimentere dit hverdagsoutfit, så du kan se stilfuld ud.

Studio Z Cobra slideben armbånd i sølv
5
Mads Z Sølv armbånd - 8150318
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Studio Z
EAN: 5713169045687
Varenummer (SKU): 1030500061453838 Kategori:

Studio Z Cobra slideben armbånd i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Studio Z Cobra slideben armbånd i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Studio Z Cobra slideben armbånd i sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Studio Z Cobra slideben armbånd i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Studio Z Cobra slideben armbånd i sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Studio Z Cobra slideben armbånd i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Studio Z Cobra slideben armbånd i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713169045687