Sif Jakobs Ellera armbånd i forgyldt med multifarvede cubic zirkoner

Smukt og elegant Sif Jakobs Ellera armbånd i 18 kt. forgyldt sterling sølv, der er smykket med lysende multifarvede cubic zirkoner. Dette tennisarmbånd består af en række af zirkoner, der følger efter hinanden i en smuk rækkefølge. Dette Ellera armbånd er perfekt til ethvert look, fra det professionelle til det mere afslappede. Armbåndet er det perfekte valg til dig, der ønsker at skabe et tidløst og unikt look.

DKK kr. 699,00
Sif Jakobs Ellera armbånd i forgyldt med multifarvede cubic zirkoner
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sif JakobsEAN: 5710698080448 Varenummer (SKU): 1030500578211719 Kategori:

Sif Jakobs Ellera armbånd i forgyldt med multifarvede cubic zirkoner

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Sif Jakobs Ellera armbånd i forgyldt med multifarvede cubic zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Sif Jakobs Ellera armbånd i forgyldt med multifarvede cubic zirkoner er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Sif Jakobs Ellera armbånd i forgyldt med multifarvede cubic zirkoner får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Sif Jakobs Ellera armbånd i forgyldt med multifarvede cubic zirkoner online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Sif Jakobs Ellera armbånd i forgyldt med multifarvede cubic zirkoner uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Sif Jakobs Ellera armbånd i forgyldt med multifarvede cubic zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5710698080448