Tilbud

Stjernetegn i 14 karat guld – SKORPIONEN. 15 mm

Få dit stjernetegn i 14 karat guld og skab en personlig smykke med understreget elegance. Stjernetegnet Skorpionen er et smukt design, der har et karakteristisk mønster. Det kan fås i 8 eller 14 karat guld, og du kan vælge mellem to forskellige størrelser på 15 mm. Dette stjernetegn gælder fra 23. oktober – 21. november. Køb dit stjernetegn i 14 karat guld og skab en personlig stil med et unikt touch. Vi tilbyder også en Venezia guldkæde særligt designet til at passe til dette smukke stjernetegn.

DKK kr. 2.155,00
kr. 2.395,00
Stjernetegn i 14 karat guld - SKORPIONEN. 15 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008245113 Varenummer (SKU): 6942300703212058 Kategori:

Stjernetegn i 14 karat guld – SKORPIONEN. 15 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Stjernetegn i 14 karat guld – SKORPIONEN. 15 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Stjernetegn i 14 karat guld – SKORPIONEN. 15 mm er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Stjernetegn i 14 karat guld – SKORPIONEN. 15 mm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Stjernetegn i 14 karat guld – SKORPIONEN. 15 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Stjernetegn i 14 karat guld – SKORPIONEN. 15 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Stjernetegn i 14 karat guld – SKORPIONEN. 15 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008245113