Tilbud

Stjernetegn i 14 karat guld – TYREN. 15 mm.

This product description will be: Giv et smukt og personligt udtryk med stjernetegn vedhæng i 14 karat guld. Dette stjernetegn vedhæng har Tyrens tegn, der gælder fra 20. april til 20. maj. Tilgængelige i 8 eller 14 karat guld og to størrelser, 12 mm og 15 mm. Overfladen har en blank finish og er et smukt stykke tilbehør til ethvert outfit. Vælg dette vedhæng for personlig stil og individualitet.

DKK kr. 2.155,00
kr. 2.395,00
Stjernetegn i 14 karat guld - TYREN. 15 mm.
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008245052 Varenummer (SKU): 6942300884455773 Kategori:

Stjernetegn i 14 karat guld – TYREN. 15 mm.

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Stjernetegn i 14 karat guld – TYREN. 15 mm. bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Stjernetegn i 14 karat guld – TYREN. 15 mm. er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Stjernetegn i 14 karat guld – TYREN. 15 mm. får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Stjernetegn i 14 karat guld – TYREN. 15 mm. online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Stjernetegn i 14 karat guld – TYREN. 15 mm. uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Stjernetegn i 14 karat guld – TYREN. 15 mm.. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008245052