Tilbud

Stjernetegn i 14 karat guld – VÆGTEN. 12 mm

Giv dit look et personligt strejf med dette smukke Stjernetegn i 14 karat guld. Udført i høj kvalitet af håndlavede guld smede, dette elegante design er 12 mm i diameter og fremstillet med en skinnende poleret overflade. Vælg mellem 8 eller 14 karat guld og størrelserne 12 eller 15 mm. Dette er det perfekte smykke til at udtrykke din individuelle stil og er ideelt til at bære solo eller kombinere med andre smykker. Dette smukke Stjernetegn, Vægten, er gældende fra 23. september – 22. oktober.

DKK kr. 1.345,00
kr. 1.495,00
Stjernetegn i 14 karat guld - VÆGTEN. 12 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008245229 Varenummer (SKU): 6942300860971961 Kategori:

Stjernetegn i 14 karat guld – VÆGTEN. 12 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Stjernetegn i 14 karat guld – VÆGTEN. 12 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Stjernetegn i 14 karat guld – VÆGTEN. 12 mm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Stjernetegn i 14 karat guld – VÆGTEN. 12 mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Stjernetegn i 14 karat guld – VÆGTEN. 12 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Stjernetegn i 14 karat guld – VÆGTEN. 12 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Stjernetegn i 14 karat guld – VÆGTEN. 12 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008245229