Tilbud

Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – VANDMANDEN

Drøm dig væk med et smukt vedhæng i sølv med tegnet for Vandmanden. Dette vedhæng har en blank overflade og kommer i to forskellige størrelser: Ø12 mm og Ø15 mm. Dette smykke skildrer tidsrummet fra 20. januar til 18. februar. Vandmandens stjernetegn er forbundet med kreativitet og kreative projekter, og det lader dig drømme og drømme stort. Enhver smykke med stjernetegn sælges uden kæde, men du kan vælge en Venezia sølvkæde for at sætte prikken over i’et. Bestil dit Vandmanden vedhæng i sølv i dag.

DKK kr. 202,00
kr. 225,00
Stjernetegn i sølv - 2 størrelser - VANDMANDEN
5
DKK kr. 225,00
Siersbøl Vedhæng stjernetegn Vandmanden
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008244338 Varenummer (SKU): 6942300631278323 Kategorier: ,

Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – VANDMANDEN

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – VANDMANDEN bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – VANDMANDEN er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – VANDMANDEN får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – VANDMANDEN online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – VANDMANDEN uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Stjernetegn i sølv – 2 størrelser – VANDMANDEN. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008244338