Tilbud

Stjernetegn i sølv – FISK. 12 mm

Stjernetegn i sølv – FISK Vedhænget er fremstillet af sølv og er detaljeret med tegnet for FISK. Målene er Ø12 mm og Ø15 mm, og overfladen er blank. Fiskens stjernetegn gælder fra 19. februar til 20. marts. Alle smykker med stjernetegn leveres uden kæde. Du kan finde en Venezia sølvkæde HER, der vil komplimentere dette smukke vedhæng.

DKK kr. 157,00
kr. 175,00
Stjernetegn i sølv - FISK. 12 mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008244451 Varenummer (SKU): 6942300131671649 Kategorier: ,

Stjernetegn i sølv – FISK. 12 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Stjernetegn i sølv – FISK. 12 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Stjernetegn i sølv – FISK. 12 mm er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Stjernetegn i sølv – FISK. 12 mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Stjernetegn i sølv – FISK. 12 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Stjernetegn i sølv – FISK. 12 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Stjernetegn i sølv – FISK. 12 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008244451