Tilbud

Stjernetegn i sølv – JOMFRUEN. 12 mm

Gør din stil uforglemmelig med dette sølvvedhæng med symbolet for Jomfruen. Dette vedhæng er lavet af sølv med en blank overflade og har et mål på 12 mm. Jomfruens stjernetegn gælder fra 23. august til 22. september. Alle smykker med stjernetegn sælges uden kæde, men sølvkæden Venezia kan fås HER. Tag et kig og find en professional tone, der passer til din personlige stil. Dette stjernetegn i sølv er den perfekte måde til at udtrykke din personlighed.

DKK kr. 157,00
kr. 175,00
Stjernetegn i sølv - JOMFRUEN. 12 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008244482 Varenummer (SKU): 6942300727009981 Kategorier: ,

Stjernetegn i sølv – JOMFRUEN. 12 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Stjernetegn i sølv – JOMFRUEN. 12 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Stjernetegn i sølv – JOMFRUEN. 12 mm er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Stjernetegn i sølv – JOMFRUEN. 12 mm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Stjernetegn i sølv – JOMFRUEN. 12 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Stjernetegn i sølv – JOMFRUEN. 12 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Stjernetegn i sølv – JOMFRUEN. 12 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008244482