Tilbud

Stjernetegn i sølv – KREBSEN. 15 mm

Stjernetegn-vedhæng i sølv med Krebsen på. Overfladen er blank og målene er Ø12 mm og Ø15 mm. Dette stjernetegn løber fra 21. juni til 22. juli. Alle smykker med stjernetegn sælges uden kæde, men du kan finde en Venezia sølvkæde HER.

DKK kr. 202,00
kr. 225,00
Stjernetegn i sølv - KREBSEN. 15 mm
5
DKK kr. 225,00
Siersbøl Vedhæng stjernetegn Krebsen
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Aagaard
EAN: 5711008244307
Varenummer (SKU): 6942300347069434 Kategori:

Stjernetegn i sølv – KREBSEN. 15 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Stjernetegn i sølv – KREBSEN. 15 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Stjernetegn i sølv – KREBSEN. 15 mm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Stjernetegn i sølv – KREBSEN. 15 mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Stjernetegn i sølv – KREBSEN. 15 mm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Stjernetegn i sølv – KREBSEN. 15 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Stjernetegn i sølv – KREBSEN. 15 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008244307