Tilbud

Stjernetegn i sølv – LØVEN. 15 mm

Giv dit look et unikt stjernetegn med dette smukke Løven stjernetegn vedhæng i sølv. Vedhænget har en blank overflade og måler 12 mm i diameter, mens selve stjernetegnet måler 15 mm. Dette vedhæng symboliserer Løvens stjernetegn, som går fra 23. juli til 22. august. Alle smykker med stjernetegn sælges uden kæde. Men du kan finde en Venezia sølvkæde HER for at fuldføre dit look!

DKK kr. 202,00
kr. 225,00
Stjernetegn i sølv - LØVEN. 15 mm
5
DKK kr. 225,00
Siersbøl Vedhæng stjernetegn Løven
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008244291 Varenummer (SKU): 6942300708823142 Kategorier: ,

Stjernetegn i sølv – LØVEN. 15 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Stjernetegn i sølv – LØVEN. 15 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Stjernetegn i sølv – LØVEN. 15 mm er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Stjernetegn i sølv – LØVEN. 15 mm får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Stjernetegn i sølv – LØVEN. 15 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Stjernetegn i sølv – LØVEN. 15 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Stjernetegn i sølv – LØVEN. 15 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008244291